Loader

Pitta rolls με φέτα

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

άραβικες πίτες ή τορτίγιες
400 γρ. φέτα
2 ψητές Φλωρίνης πιπεριές (σε βαζάκι)
200 γρ. σπανάκι
6 καρότα
1 μικρό κρεμμύδι
1/2 κουταλάκι κανέλα
1/4 κουταλάκι Τζίντζερ
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζεις 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρεις για 5 λεπτά χοντροτριμμένο καρότο και ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαζί με κανέλα, τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι. Ζεματίζεις το σπανάκι για 3 λεπτά σε βραστό νερό και στη συνέχεια το στραγγίζεις καλά. Σε πίτα απλώνεις από μία λωρίδα καρότο από το μέιγμα που ετοιμάσαμε, σπανάκι και λεπτοκομμένη πιπεριά . Από πάνω θρυμματίζεις φέτα. "Ρολλάρεις" σφιχτά και σερβίρεις κόβοντας στη μέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.