Loader

Pitta rolls με φέτα

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 10λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

4 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

άραβικες πίτες ή τορτίγιες
400 γρ. φέτα
2 ψητές Φλωρίνης πιπεριές (σε βαζάκι)
200 γρ. σπανάκι
6 καρότα
1 μικρό κρεμμύδι
1/2 κουταλάκι κανέλα
1/4 κουταλάκι Τζίντζερ
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζεις 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρεις για 5 λεπτά χοντροτριμμένο καρότο και ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαζί με κανέλα, τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι. Ζεματίζεις το σπανάκι για 3 λεπτά σε βραστό νερό και στη συνέχεια το στραγγίζεις καλά. Σε πίτα απλώνεις από μία λωρίδα καρότο από το μέιγμα που ετοιμάσαμε, σπανάκι και λεπτοκομμένη πιπεριά . Από πάνω θρυμματίζεις φέτα. "Ρολλάρεις" σφιχτά και σερβίρεις κόβοντας στη μέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *