Loader

Pesto κρουτόν από κουλούρι Θεσσαλονίκης

2014-09-05
  • Yield: 2
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 20λ
  • Ready In: 30λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

8/9/14

Pesto κρουτόν από κουλούρι Θεσσαλονίκης. Στο σπίτι μας, τα τιμάμε, σχεδόν καθημερινά, αλλά υπάρχουν και φορές που κάτι θα περισσέψει. Αν όχι, απλά αγοράζουμε επιπλέον. Είναι οικονομική λύση, χωρίς πολύ κόπο και μακράν πιο νόστιμα από τα αγοραστά κρουτόνς.

thespestocroutons (1) thespestocroutons (5)

Ingredients

  • 2 κουλούρια Θεσσαλονίκης μπαγιάτικα
  • ¼ του φλιτζανιού pesto της αρεσκείας μας
  • 2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Method

Step 1

Κόβουμε τα κουλούρια σε λεπτές φέτες. Τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και τα μεταφέρουμε σε αντικολλητικό ταψί.

Step 2

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα , στους 160C για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Step 3

Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα σερβίρουμε σε σαλάτες σαν τα κοινά κρουτόν ή σαν σνακ.

 

 

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *