Loader

Muffins με χόρτα

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1κρεμμύδι τριμμένο

1φλ.χόρτα αχνισμένα και ψιλ/να

1/3φλ.λάδι

Αλατοπίπερο

2αυγά

2κ.σ.μπέικιν πάουντερ

1κ.γλ.κάρυ

150γρ.ανθότυρο θρυμματισμένο

1/4φλ.παρμεζάνα τριμμένη

1/2φλ.γάλα

1/2ματσάκι άνιθο ψιλ/νο

1φλ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε με λίγο λάδι το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα χόρτα και τον άνιθο. Αλατοπιπρώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά, τα τυριά, το γάλα, το αλεύρι και το μπέικιν. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και το μεταφέρουμε σε ταψί για muffins που έχουμε τοποθετήσει ειδικά χαρτάκια ή λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.