Loader

Πιτάκια με μπέικον της θείας Φωφώς

2013-06-19
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

20σφολιατάκια στρογγυλά
Λάδι
2φλ.γκούντα τριμμένο
200γρ.μπέικον ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατέύουμε σε ένα μπολ το τυρί με το μπέικον καλά. Παίρνουμε ένα ένα σφολιατάκι και το γεμίζουμε με μια μεγάλη κουταλιά από τη γέμιση. Τα κλείνουμε στη μέση προς τη μια πλευρά και πιέζουμε τις άκρες με βρεγμένα χέρια να κλείσουν καλά. Λαδώνουμε ένα ταψί και τα τοποθετούμε μέσα. Με ένα πινελάκι τα λαδώνουμε ελαφρά στην επιφάνεια τους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρονται ζεστά και κρύα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *