Loader

Καππαροσαλάτα

2016-03-18
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

25/3/16

Καππαροσαλάτα σκορδάτη και πικάντικη. Ότι πρέπει για να συνοδεύσουμε τον μπακαλιάρου του Ευαγγελισμού.

kapparosld (4) kapparosld (5)

Συστατικά

  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 3 κουταλιές της σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας πράσινες ελιές κομμένες σε ροδέλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 3-4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τις πατάτες σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις λιώνουμε σε μπολ με ένα πιρούνι ή το εργαλείο το πουρέ.

Βήμα 2

Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, κρατώντας λίγο λάδι για το σερβίρισμα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.

Βήμα 3

Ραντίζουμε με το λάδι που κρατήσαμε και διακοσμούμε με φρέσκα κρεμμύδια, ελιές, κάππαρη ή ότι μας αρέσει για να σερβίρουμε την σαλάτα κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *