Loader

DIY ψημένοι ξηροί καρποί

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

150γρ.διάφοροι ξηροί καρποί

1ασπράδι αυγού χτυπημένο

1κ.σ.χοντρό αλάτι

Πιπέρι

1κ.γλ.καστανή ζάχαρη

1κ.γλ.πάπρικα

1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1κ.σ.Mix για barbeque

1/4κ.γλ.ginger σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε τους ξηρούς με το ασπράδι και τους ξηρούς καρπους. Τα μεταφέρουμε σε αντικολλητικό ταψί ή ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C για 30 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε σε βάζο με καπάκι για περισσότερες ημέρες ή να τα κάνουμε δωράκια σε σακουλάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *