Loader

Chips παντζαριού

2013-07-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4παντζάρια ελαφρώς βρασμένα
Καλαμποκάλευρο
Αλατοπίπερο
Λάδι για τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε τα παντζάρια σε λεπτές φετούλες. Βάζουμε σε μια σακούλα λίγο καλαμποκάλευρο και ρίχνουμε εκεί και αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα τις ροδέλες παντζαριού και ανακινούμε τη σακούλα να πάει παντού. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τα τηγανίζουμε όπως και τις πατάτες. Μόλις αρχίσει και χρυσαφίζουν τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Συνοδεύει πολύ ωραία τηγανιτά ψαράκια και μπακαλιάρο αλλά τρώγεται και μόνο του σαν ένα υγιεινό σνακ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *