Loader

Brownies με μαρμελάδα φράουλα και πασχαλινά σοκολατάκια

2015-04-24
  • Μερίδες: 6-8
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

24/4/15

Brownies με μαρμελάδα φράουλα και πασχαλινά σοκολατάκια για όλα αυτά τα σοκολατένια αριστουργήματα που αγοράσαμε ή μας φέρανε το Πάσχα. Αξιοποιούμε τα πάντα με τον πιο νόστιμο τρόπο, μόνο στο ZannetCooks.gr ,τι ξέρετε ήδη πιστεύω!

jambrownies (1) jambrownies (2)

Συστατικά

  • ¾ του φλιτζανιού ρυζάλευρο
  • ½ φλιτζάνι ζάχαρη
  • ½ φλιτζάνι κακάο
  • Μια πρέζα αλάτι
  • ½ κουταλιά του γλυκού baking powder
  • 1/3 του φλιτζανιού αραβοσιτέλαιο
  • 1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή 1βανιλίνη
  • ¼ του φλιτζανιού πασχαλινά σοκολατάκια κομματιασμένα
  • ½ φλιτζάνι μαρμελάδα φράουλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη ζάχαρη, το baking, το κακάο και το αλάτι.

Βήμα 2

Σε ένα άλλο μπολ λιώνουμε την μπανάνα και ρίχνουμε το αυγό χτυπημένο, το λάδι και τη βανίλια. Ενώνουμε τα δυο μείγματα και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη παχιά ζύμη. Ρίχνουμε τα μισά σοκολατάκια και ανακατεύουμε καλά.

Βήμα 3

Χτυπάμε σε ένα μπολ την μαρμελάδα και την κρατάμε στην άκρη.

Βήμα 4

Λαδώνουμε ελαφρά ένα τετράγωνο ταψάκι και απλώνουμε μέσα λαδόκολλα στο ίδιο μέγεθος την οποία λαδώνουμε επίσης. Απλώνουμε καλά τη μισή ζύμη και από πάνω την μαρμελάδα.

Βήμα 5

Καλύπτουμε με την υπόλοιπη ζύμη και διασκορπίζουμε τα υπόλοιπα σοκολατάκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *