Loader

Brownies με σοκολάτα και ινδοκάρυδο

2013-08-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Γλυκάκι με 5 υλικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

 

220γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

2κ.σ.κακάο

100γρ.κουβερτούρα τριμμένη

1φλ.ζάχαρη

1φλ.γάλα

1/2φλ.ινδοκάρυδο

1βανίλια

200γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Σιρόπι καραμέλας και ινδοκάρυδο για το γαρνίρισμα

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο, με τη ζάχαρη και τη βανίλια και τα χτυπάμε καλά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το γάλα και το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ και ρίχνουμε την κουβερτούρα και το ινδοκάρυδο. Τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και μεταφέρουμε μέσα το μείγμα. Το απλώνουμε ομοιόμορφα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο , το κόβουμε σε κομμάτια και το τοποθετούμε σε πιατέλα. Ρίχνουμε σιρόπι καραμέλας και πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.