Loader

Brownies με κοματάκια σοκολάτας και toffee

2013-08-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Γλυκάκι με 5 υλικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

1/2φλ.βούτυρο

100γρ.κουβερτούρα χοντροτριμμένη στο multi

1φλ.αλεύρι

1πρέζα αλάτι

1/2φλ.ζάχαρη

1/2φλ.καστανή ζάχαρη

2αυγά

Το ασπράδι από 1 αυγό

2κ.σ.αραβοσιτέλαιο

100γρ.κουβερτούρα

200γρ.καραμέλες toffee ψιλ/νες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπεν μαρί τη κουβερτούρα με το βούτυρο μέχρι να λιώσουν. Κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι και τα 2 είδη ζάχαρης, ανακατεύοντας. Στη συνέχεια ρίχνουμε ένα ένα τα αυγό και το ασπράδι συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Ρίχνουμε το λάδι, τα κομματάκια σοκολάτας και το toffee και ανακατεύουμε πάλι. Τα μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.