Loader

Brownies αμυγδάλου με μαρμελάδα

2013-08-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2φλ.αλεύρι

1/3φλ.γάλα

2αυγά

1/2φλ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

1/4φλ.αμύγδαλα φιλέ

1 1/2φλ.μαρμελάδα της προτίμησης σας ανακατεμένη με λίγο νερό

1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

1/2κ.γλ.κανέλα

1/2φλ.ζάχαρη

1/4φλ.καστανή ζάχαρη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο και τα 2 είδη ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο, την κανέλα και το μπέικιν. Ρίχνουμε το γάλα και κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ σε 2 λεπτά. Συμπληρώνουμε και τα αμύγδαλα και απλώνουμε το μισό μείγμα σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Απλώνουμε από πάνω την μαρμελάδα και το υπόλοιπο μείγμα brownie ομοιόμορφα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε τετραγωνάκια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.