Loader

Χοιρινό μπούτι με αγκινάρες και άνιθο

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1    1/2κιλό μπούτι χοιρινό
8καρδιές αγκινάρας
Λάδι αλατοπίπερο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
4κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1/2ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το μπούτι στη γάστρα και γύρω γύρω τις αγκινάρες. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τον άνιθο. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το λαδάκι και 1 ποτήρι νερό. Κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε στους 220C για 2 ώρες. Σερβίρουμε το κρεατάκι μας κομμένο σε λεπτές φέτες με τις αγκινάρες και το ζουμί που έμεινε μέσα στη γάστρα το ανακατεύουμε με τη μουστάρδα και περιχύνουμε με αυτό το κρέας ή το βάζουμε σε ένα μπωλάκι στη μέση του τραπεζιού για να βάζει ο καθένας όσο θέλει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *