Loader

Φριτάτα με χόρτα και τυριά

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

5αυγά χτυπημένα

1/2φλ.ανθότυρο θρυμματισμένο

1/2φλ.ρεγκάτο ή κάποιο σκληρό τυρί με λίγα λιπαρά κομμένο σε κυβάκια

Αλατοπίπερο

1φλ.χόρτα αχνισμένα και χοντροκομμένα

1κ.γλ.βασιλικός ξερός ή φρέσκος

1κ.γλ.δυόσμος ξερός ή φρέσκος

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ τα αυγά και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά περίπου. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και την κόβουμε σε μερίδες για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *