Loader

Γαλέτες με φέτα Άρτας

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1συσκ.στρογγυλά σφολιατάκια

1φλ.φέτα

100γρ.γιαούρτι στραγγιστό

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.ρίγανη

Λίγο λάδι

1πιπεριά πράσινη κέρατο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα σφολιατάκια σε ένα ταψί και με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες σε διάφορα σημεία. Τις βρέχουμε ελαφρά με ένα πινελάκι και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά , μέχρι να ροδίσουν. Εντωμεταξύ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Βάζουμε από μια κουταλιά πάνω σε κάθε σφολιατάκι και τα τοποθετούμε σε πιατέλα για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *