Loader

Φινόκιο και ραπανάκια σαλάτα γιορτινή

2014-12-21
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 45λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

21/12/14

Φινόκιο και ραπανάκια σαλάτα γιορτινή και οι προτάσεις για τα καλούδια του γιορτινού τραπεζιού, έρχονται και φέτος από το ZannetCooks, μόνο για εσάς.

radishfennelsld (3) radishfennelsld (4)

Συστατικά  

Για τη σαλάτα:

250gr. Ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες

2/3 του φλιτζανιού σπόρια ροδιού

1 μικρή ρίζα φινόκιο, κομμένη σε φέτες

½ φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος

3-4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Για την vinaigrette:

1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Χυμό από ½ lime

¼ της κουταλιάς του γλυκού καστανή ζάχαρη

¼ της κουταλιάς του γλυκού κύμινο

½ κουταλιά του γλυκού soya sauce (προαιρετικά)

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για την vinaigrette και τη φυλάμε στην άκρη μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε.

Βήμα 2

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, εκτός από το ρόδι. Περιχύνουμε με τη vinaigrette και φυλάμε στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα.

Βήμα 3

Μεταφέρουμε σε μπολ ή πιατέλα σερβιρίσματος, διασκορπίζουμε με τα σπόρια ροδιού και σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *