Loader

Φιλέτο ψαριού παναρισμένο με αμύγδαλα

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

2φλ.ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί

1/2φλ.αμύγδαλα λευκά

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1κ.γλ.κρόκος Κοζάνης

4φιλέτα ψαριού

1αυγό χτυπημένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi το ψωμί, το αλατοπίπερο, τον κρόκο, το σκόρδο και τα αμύγδαλα και τα αλέθουμε. Αλείφουμε τα φιλέτα με το αυγό και τα περνάμε από το μείγμα ψωμιού. Τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *