Loader

Τρυπητά μακαρόνια με λιαστές ντομάτες και φέτα

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 12λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

250γρ.μακαρόνια Νο 5 με τρύπα

1/3από το ματσάκι άνιθος ψιλ/νος

Λάδι

Αλατοπίπερο

8λιαστές ντομάτες ψιλ/νες

1κ.γλ.ginger σκόνη

20ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι

150γρ.φέτα τριμμένη στον τρίφτη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε πίσω στην κατσαρόλα. Περιχύνουμε με λάδι, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το ginger. Ρίχνουμε τον άνιθο, τις λιαστές ντομάτες και τις ελιές και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε στα πιάτα και από πάνω ρίχνουμε την τριμμένη φέτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *