Loader

Τηγανοψωμάκια με μυζήθρα

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος:
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

3φλ.αλεύρι

330ml σόδα

1κ.γλ.ξύδι

1φλ.τριμμένη ξερή μυζήθρα και λίγη επιπλέον αν θέλετε για μετά το τηγάνισμα

1πρέζα αλάτι

Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη σόδα, το ξύδι, την μυζήθρα και το αλάτι. Ζεσταίνουμε το λάδι και με ένα κουτάλι της σούπας ρίχνουμε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε ζεστές. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη ακόμα μυζήθρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *