Loader

Τάρτα μελιτζάνας με πιπεριές και μοτσαρέλα

2013-06-19
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1φύλλο σφολιάτας
2μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε κυβάκια
1πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
1πιπεριά κέρατο κομμένη σε κυβάκια
1φλ.γάλα
2αυγά
2φλ.μοτσαρέλα κομμένη σε κυβάκια
1κ.γλ.κάρυ
Αλατοπίπερο
Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε σε τηγάνι τις μελιτζάνες και τις πιπεριές για 10 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα, τη μοτσαρέλα και το κάρυ. Το ρίχνουμε στο μείγμα του τηγανιού και ανακατεύουμε ελαφρά. Στρώνουμε το φύλλο της σφολιάτας σε λαδωμένη φόρμα για τάρτα και καλύπτουμε και τα τοιχώματα. Με ένα πιρούνι τρυπάμε σε ορισμένα σημεία τη ζύμη για να φουσκώσει ομοιόμορφα. Απλώνουμε με μια σπάτουλα όμορφα τη γέμιση και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *