Loader

Συκώτι κοκκινιστό με πιπεριές και φέτα

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (2.5 / 5)

2.5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/3φλ.ελαιόλαδο

4 κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο

1 κρεμμύδι ξερό ψιλ/νο

2 πιπεριές Φλωρίνης

2 πιπεριές πράσινες κέρατο

1/2φλ.κρασί λευκό

1 1/2 φλιτζάνι χυμός ντομάτας

1κ.γλ.ρίγανη

αλατοπίπερο

1/2φλ.τρίμμα φέτα

1 φλ.γάλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Τοποθετούμε τα κομμάτια το συκώτι σε ενα πυρίμαχο σκεύος και το περιχύνουμε με το γάλα για τουλάχιστον 1 ώρα. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και το συκώτι να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.Ρίχνουμε στην κατσαρολά και τις πιπεριές ολόκληρες και ανακατεύουμε ελαφρά. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμισθεί ελαφρά το αλκοόλ ρίχνουμε τη σάλτσα,την ρίγανη,το αλατοπίπερο κα τόσο νερό όσο να σκεπάζει το φαγητό μας.Βράζουμε σε μέτρια φωτία για περίπου 30-40 λεπτά και συμπληρώνουμε με νεράκι αν το χρειάζεται. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε κάθε κομμάτι με μια πιπεριά -πουρέ ή ρύζι- και λίγη σαλτσούλα.Από πάνω πασπαλίζουμε τη φέτα σε κάθε πιάτο. Καλή σας επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *