Loader

Στραπατσάδα με κουνουπίδι

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1φλ.κουνουπίδι σε τουφίτσες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
80γρ.γαλοπούλα βραστή ψιλ/νη
2αυγά χτυπημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το κουνουπίδι, το κρεμμύδι και τη γαλοπούλα για 4-5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα αυγά, ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά ακόμα. Κλείνουμε τη φωτιά και κρατάμε το τηγάνι μας 2 λεπτά πάνω στο ζεστό μάτι. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό με πλούσια πράσινη σαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *