Loader

Σούπα κουνουπιδιού με κύμινο

2013-07-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

1μέτριο κουνουπίδι χωρισμένο σε τουφίτσες

2σκελ.σκόρδο

1κρεμμύδι χοντροκομμένο

1μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.μπούκοβο

1κ.σ.κύμινο

1λίτρο ζωμός λαχανικών

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε σε κατσαρόλα με λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πατάτα και το κουνουπίδι. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το κύμινο. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 20 λεπτά. Μόλις κρυώσει λίγο την πολτοποιούμε στο multi και την μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα. Τα βάζουμε να πάρουν πάλι μια βράση και κατόπιν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *