Loader

Μπουρεκάκια με κοπανιστή

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  


1 φύλλο κρούστας
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα
250γρ.κοπανιστή
100γρ.ανθότυρο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το ανθότυρο με την κοπανιστή και λίγο πιπέρι. Κόβουμε το φύλλο στη μέση . Χρησιμοποιούμε 2- 2 φύλλα και βάζουμε μέσα από μια καλή κουταλιά από τη γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολό και με λίγο νερό κλείνουμε το τελείωμα να μην μας βγεί η γέμιση. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές και ακουμπάμε τα μπουρεκάκια σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *