Loader

Μακαρόνια φούρνου της Ζαννέτ

2013-08-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

300γρ.μακαρόνια (της προτίμησης σας)
2κ.σ. λάδι
Αλατοπίπερο
3κ.σ.κέτσαπ
1/2φλ.μανιτάρια  σε φετάκια
1φλ.αλλαντικά διάφορα (εγώ έβαλα καπνιστή γαλοπούλα και ζαμπόν καπνιστό)
1/2φλ.γάλα
1φλ.τυριά τριμμένα(εγά έβαλα mix 4 τυριών : γκούντα,ένταμ,έμενταλ και τσένταρ)
1κ.γλ.πάπρικα
1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Λαδώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε μέσα τα μακαρόνια, την κέτσαπ, τα μανιτάρια και τα αλλαντικά . Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το γάλα και απλώνουμε το τυρί. Πασπαλίζουμε την πάπρικα και το σκόρδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στουε 200C για 30 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα το τυράκι μας και να λιώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *