Loader

Κρέμα τυριού με λωτό

2015-02-08
  • Ποσότητα: 1 φλιτζάνι
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

11/2/15

Κρέμα τυριού με λωτό για την τέλεια αποπλάνηση! Όπως με τον Οδυσσέα και τους λωτοφάγους, θυμάστε;

persimmoncream (1) persimmoncream (2)

Συστατικά

  • 1 μεγάλο ώριμο λωτό
  • 150gr. Τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι και επιπλέον για το σερβίρισμα
  • ¼ του φλιτζανιού καρυδόψιχα
  • Αλατοπίπερο, κατά βούληση

Οδηγίες

Βήμα 1

Ξεφλουδίζουμε τον λωτό και τον ρίχνουμε στο multi μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Τα χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά και να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα εκτός αν το θέλουμε πιο «κρατσανιτό» όποτε το χτυπάμε και ανάλογα.

Βήμα 2

Το φυλάμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε και το σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου ραντίζοντας αν θέλουμε με επιπλέον μέλι, δίπλα σε κράκερς, κριτσίνια ή ψωμί της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *