Loader

Κοτόπουλο κρασάτο με μανιτάρια

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.λευκό κρασί
1κρεμμύδι ψιλ/νο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
2κ.σ.μουστάρδα Dijon
2φύλλα δάφνης
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1κ.σ.ρίγανη
400γρ.μαιντάρια σε φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρουμε το κοτόπουλο από όλες τις μεριές μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και σωτάρουμε και αυτά 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί , αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης, την ρίγανη και τη μουστάρδα. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και σιγοβράζουμε περίπου 20 λεπτά. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και βράζουμε άλλα 15-20 λεπτά. Σερβίρουμε με μπόλικο μαιντανό ψιλοκομμένο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *