Loader

Κοτόπουλο και αρακάς με σάλτσα σαμπάνιας

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2φλ.αρακάς

1κρεμμύδι τριμμένο

1φλ.σαμπάνια

3φλ.ζωμός λαχανικών

2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα τους

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με τη σαμπάνια και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να απορροφήσει το αλκοόλ και προσθέτουμε τον αρακά και τον ζωμό. Σιγοβράζουμε 45 λεπτά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλισμένο με το θυμάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *