Loader

Κοτοσαλάτα με αγγούρι και πεπόνι

2014-08-22
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

29/8/14

Κοτοσαλάτα με αγγούρι και πεπόνι. Αφού ανήκουν στην ίδια οικογένεια (αγγούρι και πεπόνι),γιατί να μην τα συνδυάσουμε σκέφτηκα και καλά έκανα, όπως θα διαπιστώσετε. Τόσο θεαματικό αποτέλεσμα ανάμιξης , πέρα από τα κλασικά και τα συνηθισμένα, μαζί με το κοτοπουλάκι και τα λοιπά υλικά, θα βρείτε μόνο στο ZannetCooks.

cucumelochicksld (1) cucumelochicksld (4)

Συστατικά

  • 1 στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένο (βρασμένο ή ψητό)
  • 1 φλιτζάνι πεπόνι κομμένο σε κυβάκια
  • 1 μέτριο αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Χυμό από ένα Lime
  • 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα με μέλι (ή απλό τυρί κρέμα ανακατεμένο με μια κουταλιά του γλυκού μέλι)
  • Αλατοπίπερο και ελαιόλαδο, κατά βούληση*
  • 1 ματσάκι αντράκλα ή ρόκα για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε το πεπόνι, το αγγούρι, το κοτόπουλο και τα φρέσκα κρεμμύδια με το τυρί και το χυμό lime.

Βήμα 2

Τα σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου ή αφού τα αφήσουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο, πάνω σε αντράκλα, ρόκα, άλλη πράσινη σαλάτα της επιλογής μας ή σκέτη. *Επειδή θα σερβίρουμε τη συγκεκριμένη σαλάτα σαν αλμυρό πιάτο μπορούμε να προσθέσουμε ελάχιστο αλατοπίπερο και να ραντίσουμε στο τέλος με λίγο ελαιόλαδο. Τρώγεται όμως και χωρίς αυτά ή μπορούμε να προσθέσουμε λίγο τσίλι σκόνη για περισσότερη ένταση στη γεύση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *