Loader

Κεφτεδάκια ελαφριά

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς ανάμικτος

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.ρίγανη

1κρεμμύδι τριμμένο

1σφηνάκι ξύδι

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1αυγό

αλεύρι

Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, το αυγό, τη ρίγανη,το ξύδι,τη φρυγανιά και αλατοπίπερο. Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια μεγέθους της αρεσκείας μας . Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *