Loader

Κεφτέδες κοτόπουλου με δυόσμο και κάρυ

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

½ κιλό κιμάς κοτόπουλου
2κ.σ. δυόσμος ξερός
3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
1κ.σ. κάρυ σκόνη
Αλατοπίπερο
1 αυγό
1κ.σ. λάδι
1κ.σ. τσίπουρο ή ούζο
2 φέτες μπαγίατικο ψωμί μουλιασμένο και στυμμένο καλά

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύω καλά όλα τα υλικά μου. Πλάθουμε μικρούς κεφτέδες και τυος βάζουμε σε αντικολλήτικό ταψάκι. Το αφήνουμε για ½ ώρα στο ψυγείο για να σφίξουν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *