Loader

Κέφαλοι με μαυρομάτικα φούρνου

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

2κέφαλοι 800γρ.περίπου
2φλ.βρασμένα μαυρομάτικα φασόλια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κίτρινη και 1πορτοκαλί πιπεριά ψιλ.νες
1.2ματσάκι σέλινο ψιλ/νο
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμ τις πιπεριές και το σέλινο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα μαυρομάτικα και αλατοπιπερώνουμε. Τα μεταφέρουμε σε ταψί και από πάνω τοποθετούμε τα ψάρια . Ραντίζουμε με λίγο λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *