Loader

Γλυκοπικάντικα μπριζολάκια φούρνου

2015-10-13
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

13/10/15

Γλυκοπικάντικα μπριζολάκια φούρνου, για το γεύμα μας ή για μεζέ μπύρας; Θα δείξει.

honmuschops (1) honmuschops (3)

Συστατικά

  • 12 μπριζολάκια χοιρινά χωρίς κόκαλο
  • 1/3 του φλιτζανιού μουστάρδα
  • 1 κουταλιά του γλυκού chili sauce ή πικάντικη κέτσαπ
  • ¼ του φλιτζανιού μέλι
  • Αλατοπίπερο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα στα 4 ή στα 6
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ή κάποιο ξερό μυρωδικό της αρεσκείας μας

Οδηγίες

Βήμα 1

Ακουμπάμε τις μπριζόλες και τα κρεμμύδια σε ταψί και αλατοπιπερώνουμε.

Βήμα 2

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το μέλι, την sauce chili και λίγο νερό. Περιχύνουμε με αυτό τα υλικά του ταψιού και ραντίζουμε με το λάδι.

Βήμα 3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 35-40 λεπτά μέχρι να μειωθούν τα υγρά στο μισό και να πάρουν ωραίο χρώμα οι μπριζόλες. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *