Loader

Αποδομημένα light γεμιστά με κιμά

2013-07-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1δόση για κεφτεδάκια της αρεσκείας μας

1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη

1κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη

2φρέσκιες ντομάτες τριμμένες

Αλατοπίπερο

Μια πρέζα ζάχαρη

1φλ.χυμός ντομάτας

1 & 1/3φλ.ζωμός λαχανικών ή κρέατος

1φλ.ρύζι γλασέ

1κ.σ.Worcestersire sauce

Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα φαρδιά και ρηχή τις πιπεριές, το κρεμμύδι , το σκόρδο και τις τριμμένες ντομάτες μαζί με ελάχιστο νερό να αχνιστούν και να μαλακώσουν ελαφρά. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη και το ζωμό και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Ρίχνουμε τα κεφτεδάκια και το ρύζι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο νεράκι. Ανακατεύουμε πολύ προσεχτικά, για να μην διαλυθούν τα κεφτεδάκια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα άλλα15- 20 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι, ραντίζουμε με λαδάκι και την Worcestershire sauce και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *