Loader

Αγριόρυζο σαλάτα με ότι έμεινε

2015-08-02
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

5/8/15

Αγριόρυζο σαλάτα με ότι έμεινε στο σημερινό μενού. Μια εύκολη σαλάτα ή συνοδευτικό που γίνεται σε χρόνο dt και πραγματικά με ότι έχουμε στο ψυγείο και τα ντουλάπια μας. Συμπληρώστε , αφαιρέστε, αλλάξτε υλικά, κάντε ότι θέλετε, γιατί είναι καλοκαίρι και θέλουμε χρόνο για βόλτες και παραλίες.

leftwildsld (4) leftwildsld (6)

Συστατικά

  • ¾ του φλιτζανιού άγριο ρύζι, βρασμένο
  • ½ μήλο κομμένο σε κυβάκια
  • ½ φλιτζάνι αγγούρι ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1 κουταλιά της σούπας chives ψιλοκομμένα
  • Χυμό από 1 lime
  • Χυμό από ½ πορτοκάλι
  • Αλατοπίπερο
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας μαύρες σταφίδες
  • ¼ του φλιτζανιού πράσινες ελιές κομμένες σε ροδέλες
  • 1 κουταλιά της σούπας goji berries
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό lime, το λάδι, το μέλι και λίγο αλατοπίπερο. Το φυλάμε στην άκρη μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.

Βήμα 2

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με το dressing που ετοιμάσαμε.

Βήμα 3

Ανακατεύουμε καλά και φυλάμε στο ψυγείο 30 λεπτά πριν σερβίρουμε. Ιδανικό μαζί με ψητό ψάρι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *