Loader

Βράσε όρυζα με θαλασσινά

2013-05-29
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

βράσε όρυζα

Συστατικά

1φλ.λάχανο ψιλ/νο

1πράσο κομμένο σε ροδέλες

1φλ.ήμερα χόρτα χοντροκομμένα

1φλ.σπανάκι φρέσκο ψιλ/νο

1καρότο μεγάλο τριμμένο

1κρεμμύδι ψιλ/νο

1/2ματσάκι άνιθος ψιλ/νος

1φλ.ρύζι γλασέ

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.πάπρικα

1κ.σ.μουστάρδα

250γρ.θαλασσινά κατ/να ανάμικτα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι,το καρότο,το λάχανο, το πράσο, τα χόρτα, το σπανάκι και τον άνιθο. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Προσθέτουμε χλιαρό νερό να τα καλύψει και λίγο παραπάνω, περίπου 1 λίτρο και αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε το ρύζι , τα θαλασσινά και τη μουστάρδα και λίγο νερό αν χρειάζεται και συνεχίσουμε το βράσιμο άλλα 20 λεπτά. Τα αφήνουμε να ξεκουραστεί σε κλειστό μάτι για 15 λεπτά και σερβίρουμε.

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *