Loader

Ψαροκεφτέδες

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 2:10 ω
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
Βαθμολογία

(4.3 / 5)

4.3 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

3 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

800 ψάρι φιλέτο
2-3 κρεμμύδια φρέσκα
1 αυγό
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
Αλλατοπίπερο
½ ματσάκι μαιντανός
1/2κ.γλ. πιπέρι καυτερό ή μπούκοβο
2κ.σ.χυμό λεμόνι
Λάδι για το τηγάνισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια το ψάρι. Ψιλοκόβουμε και τα κρεμμυδια με τον μαιντανό. Ανακατεύουμε σε μπωλ όλα τα υλικά και αφήνουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο. Πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές. Χαμηλώνουμε την φωτιά μόλις βάλουμε τους πρώτους κεφτέδες,για να ψηθούν καλά και από μέσα. Σερβίρουμε με σος ταρτάρ ή μαγιονέζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *