Loader

Ψάρι φιλέτο με κρεμώδη σάλτσα τυριού

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4 φιλέτα ψαριού της προτίμησης σας
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΑ
1φλ.κέτσαπ
1κ.σ. μέλι
1κ.σ.σάλτσα σόγιας
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
100γρ.τυρί κρέμα
1φλ.κρέμα γάλακτος
3κ.σ.άνιθος ψιλ/νο
1κ.σ. λάδι
1κ.γλ.κέτσαπ ή πελτές ντομάτας
1κ.γλ. πάπρικα
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζω το ψάρι με σε ταψί . ανακατεύω όλα τα υλικά για το γλασάρισμα και περιχύνω με αυτό τα ψαράκια. Τα αφήνω στην άκρη να μαριναριστούν για μια ώρα. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 200C. Εντωμεταξύ ετοιμάζω τη σάλτσα. Βάζω σε κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος, το λάδι, τον άνιθο, την κέτσαπ ή τον πελτέ, το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Αφήνω να πάρει μια βράση και συμπληρώνω το τυρί να μαλακώσει και να ενσωματωθεί στη σάλτσα. Σερβίρω το ψαράκι μου και από πάνω περιχύνω με τη σάλτσα τυριού που ετοίμασα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.