Loader

Ψάρι σε τορτίγια με φρέσκια σαλάτα

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

3φιλέτα ψαριού

3τορτίγιες

Μαγιονέζα ή γιαούρτι για το σερβίρισμα

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

Λάδι

Χυμός λεμονιού

Αλατοπίπερο

Πιπέρι καγιέν

Τσίλι σκόνη

Κύμινο

Σκόρδο σκόνη

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ

1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

1/3από το αγγούρι κομμένο σε κυβάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

Φρέσκο θυμάρι

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

Λίγο ξύδι από λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε μπολ με καπάκι και τα ανακινούμε. Περίχυνουμε με αυτό τα φιλετάκια μέσα σε πυρίμαχο σκεύος και τα αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες τουλάχιστον. Κατόπιν μεταφέρουμε τα ψάρια σε ταψί και τα ψήνουμε με τα ζουμιά της μαρινάδας και ίσως λίγο ακόμα λάδι, στο γκριλ του φούρνου για 20 λεπτάκια. Στη συνέχεια ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τη σαλάτα. Βάζουμε σε κάθε τορτίγια 1-2 κουταλιές από αυτήν και από πάνω 1φιλέτο ψαριού και 1 κουταλιά γιαούρτι ή μαγιονέζα(light αν θέλετε) και την αλείφουμε ελαφρά. Κλείνουμε την μια πλευρά της πίτας προς τα μέσα και την κάνουμε ρολό για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *