Loader

Χριστουγεννιάτικο granola

2015-12-08
  • Ποσότητα: 3 φλιτζάνια
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

22/12/15

Χριστουγεννιάτικο granola για εορταστικές, απλές και νόστιμες δημιουργίες μαγειρικής που μπορούμε να ευχαριστηθούμε από το πρωινό γεύμα.

chrisgranola (4) chrisgranola (7)

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
  • 1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
  • ¼ του φλιτζανιού αραβοσιτέλαιο
  • 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας μέλι
  • ½ φλιτζάνι ψίχα πασατέμπο
  • ½ φλιτζάνι goji berries

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη βρώμη με το ινδοκάρυδο, το μέλι και το λάδι, πολύ καλά. Το απλώνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 15-17 λεπτά, ανακατεύοντας 1-2 φορές στο ενδιάμεσο.

Βήμα 2

Τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και προσθέτουμε τον πασατέμπο και τα goji berries. Αν θέλουμε μπορούμε να συμπληρώσουμε νιφάδες ή κομμάτια σοκολάτας της αρεσκείας μας.

Βήμα 3

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα φυλάμε σε αεροστεγή συσκευασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *