Loader

Χορτοφαγική μπορς

2013-07-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

 

Συστατικά  

 

1φλ.παντζάρια καθαρισμένα και κομμένα

2φλ.λάχανο ψιλ/νο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1αποξηραμένη τσίλι πιπεριά

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

4φλ.ζωμό λαχανικών

2καρότα κομμένα σε ροδέλες

1/2φλ.χυμός ντομάτας

Χυμό λεμόνι

2πιπεριές Φλωρίνης ψιλ/νες

1κ.σ.πάπρικα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το λάχανο, τα καρότα, τις πιπεριές και τα παντζάρια και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Ραντίζουμε με χυμό λεμονιού, κατά τα γούστα μας και προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά. Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και περνάμε τη μισή σούπα και λίγο παραπάνω από το multi. Την μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα και τα βάζουμε να πάρουν μια βράση. Σερβίρετε ζεστή και κρύα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *