Χοιρινό με σκούρα σάλτσα
2013-06-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
- Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1/2κιλό χοιρινό κομμένο σε κυβάκια
2κ.σ.βούτυρο
1κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
2φλ.ζωμός κρέατος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα και μόλις λιώσει ρίχνουμε τα κυβάκια του χοιρινού να σοταριστούν. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 40 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με άσπρο ρυζάκι.