Loader

Χοιρινό μελένιο

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Βαθμολογία

(1 / 5)

1 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1κιλό χοιρινό κομμάτι
4κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο
1/2λίτρο λευκό κρασί
2φύλλα δάφνης
2κ.σ.μέλι
1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κομμάτι του κρέατος να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα λίγα λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και τα φύλλα δάφνης. Συμπληρώνουμε όσο νεράκι χρειάζεται να καλύψουμε το κρέας μας και το αφήνουμε να σιγοψηθεί περίπου 2 ώρες. Προσθέτουμε το μέλι μας 15 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος και το σερβίρουμε ζεστό με ρύζι ή πατατούλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *