Loader

Χοιρινό μελένιο

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1κιλό χοιρινό κομμάτι
4κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο
1/2λίτρο λευκό κρασί
2φύλλα δάφνης
2κ.σ.μέλι
1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κομμάτι του κρέατος να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα λίγα λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και τα φύλλα δάφνης. Συμπληρώνουμε όσο νεράκι χρειάζεται να καλύψουμε το κρέας μας και το αφήνουμε να σιγοψηθεί περίπου 2 ώρες. Προσθέτουμε το μέλι μας 15 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος και το σερβίρουμε ζεστό με ρύζι ή πατατούλες.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *