Loader

Χοιρινό μελένιο

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1κιλό χοιρινό κομμάτι
4κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο
1/2λίτρο λευκό κρασί
2φύλλα δάφνης
2κ.σ.μέλι
1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κομμάτι του κρέατος να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα λίγα λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και τα φύλλα δάφνης. Συμπληρώνουμε όσο νεράκι χρειάζεται να καλύψουμε το κρέας μας και το αφήνουμε να σιγοψηθεί περίπου 2 ώρες. Προσθέτουμε το μέλι μας 15 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος και το σερβίρουμε ζεστό με ρύζι ή πατατούλες.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *