Loader

Χοιρινή σπάλα με πιπεριές και μανιτάρια

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

800γρ.σπάλα χοιρινή κομμάτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πράσινη,1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά ψιλ/να
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1κ.σ.πάπρικα
1κρεμμύδι τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κομμάτι το κρέας από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τις πιπερίες. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Συμπληρώνουμε 3 ποτήρια νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει 2 ώρες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα. Σερβίρουμε το φαγητο ζεστό σκέτο ή με πουρέ πατάτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *