Loader

Χοιρινή σπάλα με πιπεριές και μανιτάρια

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

800γρ.σπάλα χοιρινή κομμάτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πράσινη,1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά ψιλ/να
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1κ.σ.πάπρικα
1κρεμμύδι τριμμένο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κομμάτι το κρέας από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τις πιπερίες. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Συμπληρώνουμε 3 ποτήρια νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει 2 ώρες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα. Σερβίρουμε το φαγητο ζεστό σκέτο ή με πουρέ πατάτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *