Loader

Φρουτοσαλάτα επιδόρπιο ή συνοδευτικό

2014-09-01
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

1/9/14

Φρουτοσαλάτα επιδόρπιο ή συνοδευτικό για να μπει το Φθινόπωρο, ζουμερά, γλυκά και υγιεινά. Καλό μήνα φίλες και φίλες. Καλά να περνάτε όσοι ακόμα λείπετε διακοπές. Καλά να συνεχίζετε τις ημέρες σας και όσοι επιστρέψατε. Καλό Φθινόπωρο, επισήμως!

beetpeachsld (1) beetpeachsld (4)

Συστατικά

  • 4 παντζάρια βρασμένα
  • 2 μεγάλα ροδάκινα
  • 2 κουταλιές της σούπας μέντα, ψιλοκομμένη
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας καρύδια ή άλλοι ξηροί καρποί της επιλογής μας, χοντροτριμμένοι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • ¼ του φλιτζανιού ανθότυρο, θρυμματισμένο
  • Κρέμα balsamico για το σερβίρισμα (προαιτετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε τα παντζάρια και τα ροδάκινα, σε κομμάτια της αρεσκείας μας και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με την μέντα.

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα καρύδια, το μέλι και το λάδι και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ ή δυο μικρότερα και διασκορπίζουμε από πάνω το ανθότυρο.

Βήμα 3

Ραντίζουμε με λίγη κρέμα balsamico και σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *