Loader

Φινόκιο γκρατιναρισμένο

2013-07-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2ρίζες φινόκιο κομμένες στα 4
1/2φλ.μαιντανό ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο
3κ.σ.γκούντα τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1/2φλ.ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε για 10 λεπτά το φινόκιο. Το σουρώνουμε και το κρατάμε στην άκρη. Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ την ψίχα,το σκόρδο,τον μαιντανό,το λάδι, το αλατοπίπερο και το τυρί. Βάζουμε το φινόκιο σε ταψάκι και από πάνω το πασπαλίζουμε με το μείγμα ψωμιού που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 25 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *