Loader

Φιλέτο μοσχαρίσιο με ξινολάχανο και αυγό μάτι

2015-11-01
  • Μερίδες: 1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

8/11/15

Φιλέτο μοσχαρίσιο με ξινολάχανο και αυγό μάτι για ένα γεύμα πρωτεϊνούχο, δυναμωτικό και ιδανικό για εκείνες τις κρύες μέρες που χρειαζόμαστε κάτι να μας ζεστάνει ολοκληρωτικά.

beefsauerkregg (1) beefsauerkregg (5)

Συστατικά

  • 1 μοσχαρίσιο φιλέτο, 175gr. Περίπου
  • ½ φλιτζάνι ξινολάχανο, λευκό ή κόκκινο
  • 1 αυγό
  • Αλατοπίπερο
  • ½ κουταλιά του γλυκού κύμινο
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το κύμινο, το λάδι και λίγο αλατοπίπερο και βάζουμε μέσα το φιλετάκι. Το αλείφουμε με καθαρά χέρια να κολλήσει παντού και το φυλάμε στο ψυγείο για 30 λεπτά ή ψήνουμε αμέσως.

Βήμα 2

Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα και ακουμπάμε πάνω το φιλέτο. Ψήνουμε 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά ή ανάλογα πόσο ψημένο το θέλουμε. Εντωμεταξύ ψήνουμε το αυγό όπως μας αρέσει.

Βήμα 3

Το μεταφέρουμε σε πιάτο και ακουμπάμε από πάνω πρώτα το ξινολάχανο και έπειτα το αυγό. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *