Loader

Φασόλια με σπανάκι και τζίντζερ

2013-07-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

Συστατικά  

300γρ.φασόλια βρασμένα
150γρ.σπανάκι χοντροκομμένο
1κ.σ.garam masala (στα ράφια με τα ασιατικά προιόντα)
1 1/2φλ.χυμός ντομάτας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
1κ.γλ.τζίντζερ
1σκελ.σκόρδο λιωμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και το τζίντζερ,για να βγάλει το άρωμα του, για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το garam masala και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με ένα φλιτζάνι νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα περίπου 20 λεπτά. Σερβίρουμε σε μπωλ με ψωμί ψημένο στο φούρνο με λαδάκι, αλατοπίπερο και ρίγανη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *