Loader

Φασόλια μαυρομάτικα με σπανάκι

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 50λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

1 1/2φλ.μαυρομάτικα φασόλια
3κ.σ. λάδι
2φλ.σπανάκι
2 σκελ.σκόρδο
2κ.σ.χυμό λεμονιού
Αλατοπίπερο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε τα φασόλια να βράσουν, περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μείνει τόσος νερό , όσο μια πηχτή σούπα. Εντωμεταξύ σε τηγανάκι, βάζουμε το σπανάκι και το σκόρδο με τις 2 κουταλιές λάδι να σωταριστούν. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού. Μόλις απορροφηθούν τα πολλά υγρά ρίχνουμε το σπανάκι στα φασόλια, συμπληρώνουμε με το υπόλοιπ λάδι και λίγο αλάτι αν χρειάζεται. Το αφήνουμε να πάρει μια βράση ακόμα και σερβίρουμε με λεμόνι.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *