Loader

Λάχανο με σόγια σος και κέτσαπ

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2φλ.λάχανο ψιλ/νο

1πιπεριά κόκκινη ψιλ/νη

2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2φλ.λευκό κρασί

1/2κ.γλ.ζάχαρη

2κ.σ.σόγια σος

2κ.σ.κέτσαπ

1φλ.ντοματάκια κονκασέ

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το λάχανο, το σκόρδο και την πιπεριά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον άνιθο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τη σόγια , την κέτσαπ και νεράκι να καλύψει τα υλικά 3 δάχτυλα. Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 30-35 λεπτά μέχρι να μείνουν με τη σαλτσούλα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *