Loader

Φασόλια μαυρομάτικα με σπανάκι και ψάρι

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:10 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2φλ.φασόλια μαυρομάτικα
1/2κιλό σπανάκι
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
500γρ.ψάρι φιλέτο της προτίμησης σας κομμένο σε κομμάτια
1σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
1κ.γλ.κύμινο
1/2φλ.κόκκινο κρασί
1φλ.χυμό ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα φασόλια σε μπόλικο νερό , περίπου 30 λεπτά. Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα στραγγίζουμε. Εντωμεταξύ βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο,τα φρέσκα κρεμμύδια και το σπανάκι. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τη σάλτσα και το ψάρι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Συμπληρώνουμε 1 ποτήρι νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει, περίπου 30 λεπτά. Ρίχνουμε και τα φασόλια και βράζουμε άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να φύγουν τα πολλά ζουμία και να μείνει με τη σαλτσούλα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.